Apa fut
újra kezdés

Újra kezdés

Újra kezdés? Kihagytam majdnem 4 hetet a futásban, ami nálam legalábbis soknak számít. Túl sok minden történt ebben a pár hétben ami gyorsította az erőnlét leépülését.

Csak röviden: elvesztettem a munkám (saját hülyeségem miatt, ezt nem tagadhatom), roham tempóban átköltöztünk bérelt lakásunkból az új házunkba. Ez mind mind olyan fokú stressz volt, és a bejegyzés írásakor meg mindig az, hogy a testem és a lelkem alaposan padlóra került.

Ezért nevezem az egész folyamatot „újra kezdés”-nek. Biztos sokakkal megtörténtek hasonló dolgok akár már többször is az életben. Nagyon nehéz újra felépíteni önmagunkat. Nehéz a párunk és gyerekeink szemébe nézni, hogy „Igen ezt elszúrtam. Bocsánat!”. De nem lehet a padlón maradni, fel kell állni a lehető leggyorsabban. Én bevallom egy hétig sajnáltam az egész helyzetet és persze saját magam. De tudtam mindenért én vagyok a felelős, senki más.

Annyi „szerencsém” van, hogy jó pár személyiség fejlesztő könyvön és szemináriumon vagyok túl, így az onnan jövő tudás segített gyorsabban talpra állni.

Újra kezdés, de hogyan is?

Először munkát szereztem, még ha keveset is fizet, de így van egészségbiztosítás.
Aztán költözés befejezése, mert az nálunk nem egyszerű, mert olyan sok cuccunk van.
És jöhet egy normális, jól fizető munkahely keresése.
Ahogy feleségem mondta, én még 19-re húztam egy lapot és alapítottam egy vállalkozást is. Takarítási és házmesteri munkák irányába.

És a futás újra kezdése

Talán ezt volt a legnehezebb újra kezdeni. Felvenni a szálat, újra felállítani a célokat, azaz idén szeretnék több marathont is lefutni.
Az első futás inkább kocogás volt. Csak lassan röviden, hat kilométert futottam. Az immunrendszerem is gyengécske, a költözés alatt sikerült alaposan megfáznom. Szépen okosan vissza építem az erőnlétem is. Mivel tél van egyébként sem futnék gyorsan. Mire jön az enyhébb idő, ismét formában leszek. 🙂

A megunhatatlan mondás most is igaz: SOHA NE ADD FEL!!!!! NINCS MÁS ÚT CSAK ELŐRE!

Ezt a zenét itt hagyom, mert erőt ad:
SIA – Unstoppable

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük