Apa fut
futóruha

Futóruha első felvonás

A futóruha összetételén azért kellett változtatnom, mert elég sokat izzadok sportolás közben, aminek az elvezetésére egy pamut póló alkalmatlan. A testet a lehető legszárazabban kell tartanom, és elkerülni a leállás utáni megfázást, erre legalkalmasabb egy hivatalos futóruha.

Így hát jöhetett a futóruházat beszerzése, amit nem bonyolítottam túl. Csak a legegyszerűbb és legszükségesebb dolgok beszerzése volt a cél.

Viszonylag sokat vásárolunk a Decathlonban, ígyhát nem is mentem messzebbre. Nem szerettem volna vagyonokat kifizetni egy frissen elkezdett hobbira, ígyhát elmentünk egy közeli áruházba és bevásároltam pár dolgot. A Decathlont azért is szeretjük, mert ár-érték arányban a saját márkás termékei verhetetlenek. Pl. amit az öt gyerekünk hosszútávon ezekkel a termékekkel művelt és művel, az nem semmi.

Azért is szeretünk ott vásárolni, mert jól lehet navigálni az üzletben és nem kell órákig keringeni, hogy megtaláljunk valamit, így a futóruha részleghez sem kellett sok idő odatalálni.

Mivel a választék elég nagy volt, több fajta pólót is hoztam. Vettem olcsóbbat és drágábbat is és több darabot természetesen, hogy mosásnál legyen mindig egy a szekrényben is. 🙂 Nadrágból pont köztes a méretem, M és L között, így abból is többet vettem a biztonság kedvéért.

Persze egy nap múlva eszembe jutott, hogy a zoknikat elefelejtettem. 🙂 Azokért nem mentünk már vissza, mert többe került volna a benzin mint a postaköltség, így interneten keresztül rendeltem abból is háromfélét, hogy ki tudjam próbálni melyik lesz a jobb hosszútávon.

Azt gondolom ilyen technikai ruházatban nem szabad a legolcsóbbat választani, mert az már tényleg a minőség rovására megy. És ne szakadjon már szét egy mosás és szárítógépezés után a teljes ruhakészlet.

Szerencsére sikerült elég jól választani, sőt valamelyik pólóból később fogok még vásárolni, mert annyira szuper.

A futóruházathoz tartozik természtesen a cipő is. Ahhoz írtam egy teljesen különálló bejegyzést, mert az már nem volt annyira egyszerű választás mint a futóruha: Futócipő – Kálvária 1.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük