Apa fut
erőnlét

Erőnlét – Következő fokozat

Erőnlét terén egyre jobb lettem, elkezdtem erősödni és a körök száma is szépen gyarapodott, illetve arra is figyelte már, hogy tempót is fussak ne csak köröket. Kb. egy hónap múlva annyit futottam, hogy korábban kellett kelnem.

Mivel hajnalban munka előtt szoktam futni, ez nem is volt annyira egyszerű feladat. Azért a biológiai órámat megint át kellett állítani, hogy minden pontosan ugy működjön, ahogy kitalaláltam, és a munkahelyemre is időben oda érjek

Természetesen lettek hatásai (nem csak erőnlét szempontjából) és újabb tapasztalatokkal lettem gazdagabb.

Rá kellett jönnöm, hogy nem jó a futócipőm, nem úgy tudok benne futni ahogy az nekem jó lenne. Kényelmetlennek és kicsinek kezdtem érezni. Ézért új futócipő után kellett néznem.

Cipő projektekröl írok egy másik posztot, mert az is külön történet, ami segítségére lehet másnak is. Én szívtam szépen ez ügyben. Ha érdekel a téma akkor itt tudod elkezdeni: Futócipő – Kálvária 1.

Április közepén kitaláltam, milyen jó lenne egy versenyen indulni. Igen jól számolsz! Kb másfél hónap telt el, de hát magabiztosságom és az egóm nem ismer határokat. 😊
Egy félmarathon 21,1 kilóméter, és annyit biztos nem futok reggelente. Talán 6-7 kilómétereket futhattam hajnalban. Voltak érdekes reggelek, mikor havas néha jeges pályán köröztem, de ez nem szegte kedvem.

Találtam is egyet, ami május vége felé volt egy közeli nagyvárosban (Bad Waldsee). És ha már lúd legyen kövér, mi lenne ha egyből egy félmarathonra neveznékbe. És persze be is neveztem.

Na ez beteg! Nem igaz?

Még mindig melegítőben kocogtam reggelenként, munka előtt és persze hétvégeken. Azt sem tudtam milyen gyorsan és mennyit futok egyáltalán. Nem volt sport- vagy okosórám, ami mutatott volna valamit ez edzettségemről, erőnlétemről. De először is ruhatáramon kellett változtatni, mert sima pólóban és melegítőben már nem futhattam tovább. Ezt a bejegyzésemet itt találod: Ruhatár első felvonás

A legfontosabb amit az erőnlét adott:

Kezdtem élvezni a futást, mert nem csak szenvedés volt. És lett egy cél is amiért mindenképp érdemes hajnalban felkelni.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük